نشست شورای سلامت کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان اجرایی این استان برگزار شد.
نشست شورای سلامت کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان اجرایی این استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نشست شورای سلامت استان با بررسی مسائل مختلف از جمله ساماندهی دکههای عرضه مواد غذایی کنار مدارس، دکل و آنتنهای مخابراتی و مراکز عرضه لبنایت سنتی برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست از آغاز طرح بسیج نوروزی خبر داد و گفت: تدابیر لازم برای خدمات رسانی مطلوب به مسافران و گردشگران نوروزی در حوزه بهداشت و درمان اندیشیده شده است.
دکتر اورنگ ایلامی با اشاره به تشدید نظارتها بر رستورنانهای جادهای و درون شهری در ایام نوروز افزود: کیفیت مواد غذایی، دامی و لبنی عرضه شده به مردم به جد در دستور کار است و در این زمینه بدون هیچ ملاحضهای ورود میکنیم.
وی با اشاره به برپایی چادرهای سلامت در وردی و خروجی شهرهای استان ادامه داد: در این چادرهای سعی میکنیم بحثهای تبلیغی و ترویجی سلامت به مسافران و گردشگران ارائه شود.
دکتر ایلامی ابراز کرد: در زمینه صدور مجوز و پروانه کسب مراکز عرضه مرتبط با دام و فراوردههای دامی طبق قانون باید استعلام لازم با دانشگاه علوم پزشکی انجام شود که در موارد مورد نیاز نظر دامپزشکی را نیز اخذ میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پایش عملکرد واحدهای عرضه مواد دامی و فرآوردههای آن بیان کرد: با توجه به مضرات آنتن و دکلهای مخابرات در حیاط مدارس پیگیر ساماندهی این مهم نیز هستیم و در این زمینه تحقیق لازم انجام شده است.
دکتر ایلامی خاطرنشان کرد: کانون سلامت محلات در برخی شهرستانها از جمله بویراحمد و دنا تشکیل و سایر شهرستانها نیز در دستور کار است.
وی مهمترین وظیفه کانون سلامت محلات را ترویجی و تبلیغی عنوان کرد و گفت: پایش پرفشارخونی بزودی با همکاری این کانونها در استان انجام میشود.
دکتر ایلامی با تاکید بر اینکه کانون سلامت محلات بازوی اجرایی دانشگاه علوم پزشکی در زمینه اجرای طرح سلامت دهان و دندان است، اذعان کرد: مردمی کردن سلامت را به عنوان یکی از مهمترین اولویت کاری در دستور کار داریم.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: با توجه به دغدغه رئیس دانشگاه تاکنون کانون سلامت محلات در دو شهرستان بویراحمد و دنا تشکیل و راه اندازی در سایر شهرستانهای نیز در دستور کار است.
کرامتالله زندیقشقایی افزود: 77 کانون در شهرستان دنا راه اندازی شده و تا کنون 6 مجمع تشکیل شده که 24 مصوبه داشته است و از این تعداد 10 مصوبه اجرایی شده است.
وی تصریح کرد: در شهرستان دنا نیز16 کانون سلامت محلات راه اندازی شده که در مجموع 4 مجمع با 18 مصوبه داشتیم و از این تعداد 5 مصوبه اجرایی شده است.
زندیقشقایی افزود: کانون سلامت محلات در راستای اجتماعی کردن سلامت و جلب مشارکت مردم برای سلامت خود راه اندازی میشوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست خواستار تعیین تکلیف آنتن و دکلهای مخابراتی در حیاط مدارس و منازل مسکونی شد و اظهار کرد: در صورت مشخص شدن ایجاد مشکلات بر روی سلامت افراد حتی با اقدام قضایی باید جمع آوری شوند.
دکتر علی محمد احمدی با اشاره به ضرورت دغدغهمندی در زمینه سلامت مردم و انجام تمهیدات لازم در این بخش ابراز کرد: مجدانه از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان میخواهم معاونت مربوطه را مامور کند تا به شکل جدی مصوبات شورای سلامت را دنبال و در انجام مصوبات تسریع ببخشد.
وی با تاکید بر اینکه خروجی نشستهای شورای سلامت باید کاربردی و اجرایی باشد، تصریح نمود: در نشست بعدی این شورا باید بحث آنتن و دکلهای مخابراتی، تعذیه مدارس توسط دکهها و پسماندهای شهری تعیین تکلیف شود.
به گزارش وبدا، در پایان این نشست پیشنهادهای دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تعریض خیابان ورودی به پردیس آموزشی دانشگاه و بیمارستان امام سجاد(ع) ایجاد پیاده رو برای عابر پیاده، آبفای شهری در زمینه جلوگیری از توسعه آرامستان بالای مخزن آب منطقه فرامرزی یاسوج و اقتصاد و دارایی در زمینه کمبود سرویس بهداشتی در محدوده شهر یاسوج و تقویت نظارت بهداشتی بر رستورانهای بین راهی به عنوان دستور کار جدید ارائه شد که باید در نشستهای بعدی این شورا مورد بررسی قرار بگیرند.1


انتهای پیام/